Share |

Tammiworkshop 29. - 30.1.2011

Finland Study Groupin 20 vuotis juhlavuosi alkoi perinteisellä tammiworkshopilla 29. – 30. tammikuuta Kalliolan kansalaisopistossa. Työpajoihin osallistui viikonlopun aikana yhteensä 25 jäsentä.

 

ryhmakuva2011.jpg

Viikonlopun yhteiseksi teemaksi voitaneen nimittää uudet materiaalit ja uusiokäytössä olevat vanhat materiaalit. Uutena materiaalina Liisa Nurmisen workshopissa ”Asetelma vähistä aineksista” oli puuvilla, jonka kanssa saimme käyttöömme erilaisia lehtiä ja liljankukkaa.

 

puuvilla.jpg

Elizabeth Asikaisen vetämään workshopiin osallistujat saivat 20 kortetta, joista väänneltiin ja käänneltiin erilaisia muotoja. Harsokukan kera kortteesta (snake grass, horsetail) syntyi hyvin monenlaisia asetelmia huolimatta siitä, että kaikilla oli käytössään täysin samat materiaalit.

Sunnuntain workshopin vetäjä oli Helena Kajo. Tarkoitus oli käyttää lankoja, nauhoja ja  köysiä osana ikebana-asetelmaa. Osallistujat kutoivat, virkkasivat ja sitoivat sekä nyörittivät ja lopputuloksena syntyi luonnonmateriaalin (oksat, lehdet) kanssa mielikuvituksellisia asetelmia. Kuvia asetelmista ja yksityiskohdista galleriassa

 

lankatyo.jpg